Božić je ❤️

Stigao je! Prišuljao se u naše domove, kao i svake godine. Stigao je, malim i velikima, dobrima i zločestima, bolesnima i zdravima, bogatim i siromašnima. Stigao je svima koji ga nose u srcu.

Iako podosta komercijaliziran, negdje duboko u svima nama Božić nisu samo darovi i čekanje Djeda Božićnjaka. Božić je rođenje, sreća, ljubav, obitelj, druženje s dragim ljudima, mir i veselje te lijepe želje. I dok gledam u sve lampice i blještavilo, mislim na one koji svoj Božić čekaju u bolnicama, hladnim sobama, domovima, na ulici. Mislim na one koji nemaju previše želja osim zdravlja, novog doma, tople postelje i toplog obroka.

Sve moje misli i želje idu njima. Šaljem im djelić svoje sreće, ljubavi i mira. Prije svega, šaljem im nadu. Nikad u životu nisam se prestala nadati, što je rezultiralo mirom u mom srcu. Okružena najdražim ljudima na planeti, punog srca dočekala sam ovaj Božić.

Moje misli i želje idu i onima koji mi ne žele isto. Njima želim još više nade. Jer bolest se može pobijediti, kuća se može sagraditi ali za tamno srce treba puno više.

Pošaljite i vi dio svoje sreće onima koji su malo manje sretni, malo nade onima koji su se prestali nadati, malo ljubavi onima koji ljubavi nemaju. Volite se i ljubite se, neka vam mir uđe u srca i dom ne samo sad, nego svaki dan.

Sretan i blagoslovljen Božić svima koji ga slave, želi vam vaša

Mirma ❤️

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s