by mirma

.

#o biznisu i životu


Od “Kreacija i dobrih vibracija”, bloga koji je nastao 2017. godine iz čiste ljubavi prema pisanju do “Biznisa i života”, koji je namijenjen svima koji žele svoju dozu pozitivne energije, malo inspiracije, učenja i puno dobre zabave. Pomoći ću ti da ostvariš svoj puni potencija, naučiš tehnike i strategije i počneš živjeti životom iz snova.

Full time novinarka, poduzetnica i socijalna radnica. Vlasnica i urednica lifestyle magazina Ebrod. Po struci socijalni radnik, u slobodno vrijeme čitam, pišem, fotkam, istražujem, putujem.


O meni


Oduvijek smatram da je najbitnije u životu okružiti se pravim ljudima, pozitivnom energijom i voljeti ono što radiš. Tako je nekako nastao i ovaj blog.

Nisam oduvijek znala što radim, no znala sam što volim. Oduvijek sam voljela pisanje i smatrala sam većinu svog života da sam na ovaj svijet poslana s misijom da pomažem. Nisam znala kako, sve do jednog popodneva, tijekom kuhanja kasnog ručka.

Kao vlasnica i urednica portala, kao poduzetnica, u proteklih 5 godina stekla sam ogromno iskustvo u području marketinga, društvenih mreža, komunikacije i kreiranja biznisa. Osim toga, s vama ću podijeliti iskustvo u kreiranju svog idealnog života. Znam, zvuči nevjerojatno, zar ne? 🙂

Najvažniju stvar koju sam usvojila je da treba živjeti u trenutku. Baš sad. I to je moja nit vodilja. Ono što se dogodilo ne možemo vratiti, na ono što će se dogoditi utječemo danas.

Upravo ta rečenica vodi me na ovom putu. Vjerujem da se može uspjeti u svemu ako dovoljno jako želiš, vjeruješ i ne gledaš na to što će selo reći.

Ako čitaš ovo, znači da si na pravom putu. Već danas kreni s kreiranjem biznisa i života po svojoj mjeri.

Veselim se što ćemo zajedno rasti!

Vjerujem u tebe!