Blogeri nisu Rockfelleri

Ovaj siječanj traje najduže ikad! Ali doslovno. Toliko dugo traje da imam osjećaj kao da su prošla tri mjeseca a ne 29 dana. Njegova dugotrajnost zapravo dobro mi je došla kako bi posložila ciljeve za ovu godinu. Ciljevi su mi postali najbitnija stavka u poslovnom životu i smatram da bez postavljenih ciljeva nema ni napretka.

Osim ako niste rođeni pod sretnom zvijezdom, morat ćete se dobro potruditi oko svega u životu. I to je sasvim ok! Ponekad je potrebno preći jako puno prepreka kako bi uživali u plodovima svog rada.

Često dobijem pitanje zarađujem li od pisanja bloga. Ne, ne zarađujem od bloga, ne zarađujem od Instagrama kao ni od jedne društvene mreže. Pisanje mi je samo pomoglo spojiti se s određenim ljudima s kojima dijelim iste ili slične interese kako bih imala prostora za napredak. Imam svoj posao kojeg radim dok je ovo hobi koji se može a i ne mora, pretvoriti u posao.

Tako da, ne postoji laki put do zarade. Svaki posao se gradi, razvija i raste onoliko koliko se oko njega potrudite. Ako uz to radite ono što volite, užitak je zagarantiran! 🙂

5 misli o “Blogeri nisu Rockfelleri

  1. Ah da…zarada je ono čime svi mjere uspjeh i prvo pitanje koje se postavlja kad se čuje da netko piše blog ali blog može biti uspješan čak i ako se nikada ne monetizira. Svaki novi čitatelj je prekrasna nagrada za uložen trud 🙂
    Usput, ja ne znam gdje je nestao siječanj 😂 proletio mi je!

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s